Henkilökunta – Trukki Timlin

Käytettyjen trukkien asiantuntija

Trukki Timlin on käytettyjen trukkien asiantuntija Tampereelta yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme huoltaneet ja myyneet tuhansia trukkeja. Käytettyjen trukkien valikoima on meillä maan laajin ja kattavin. Tärkeimpiin palveluihimme kuuluvat trukkien myynti ja vuokraus.

Voiko käytetty trukki olla parempi kuin uusi?

Kolmen vuosikymmenen kokemuksella valitsemme parhaat koneet kumppaneiltamme Euroopasta. Hankkimamme trukit ovat aina hyväkuntoisia ja vähän ajettuja. Kaikki trukit huolletaan, maalataan, testataan, ja ne käyvät läpi monipuolisen tarkastusohjelman. Trukit ovat kunnoltaan lähes uudenveroisia, mutta hinnaltaan selvästi uusia edullisempia. Trukit myydään tai vuokrataan asiakkaalle aina takuun ja vaihto-oikeuden kanssa.

Silverstone – Trukki Timlin

Yllä olevassa myyntivarastostamme otetussa kuvassa trukeista vain yksi on uusi, ja kaikki muut ovat edullisempia, vähän käytettyjä vaihtoehtoja.

Myydyin trukkimme on Toyota, mutta valikoimasta löytyy runsaasti myös muitakin merkkejä, kuten Hyundai, Nissan, Kalmar ja Silverstone. Ylläpidämme laajaa valikoimaa trukkeja, jotta pystymme vastaamaan asiakkaan tarpeisiin nopeallakin aikataululla. Toimimme pääasiassa Suomessa, mutta jokin verran myymme myös muihin Pohjoismaihin ja Venäjälle.

Yrityksen historiaa

Trukki Timlin sai alkunsa Sievissä vuonna 1986, kun Sulevi Timlin päätti perustaa yrityksen varastokalusteiden myyntiä varten. Varastohyllyjen ostajilla oli tarve hankkia myös trukkeja, joilla tavarat saataisiin varastoissa paikoilleen, joten jo seuraavana vuonna myytiin ensimmäinen trukki asiakkaalle.

Yritys muutti Sievistä Ylivieskaan vuonna 1993, jolloin mukaan tuli ensimmäinen huoltomies. Kun Suomi liittyi Euroopan Unioniin, tuli käytettyjen trukkien maahantuonti helpommaksi, ja myyntiin saatiin laadukkaita käytettyjä trukkeja. Tämän myötä myynti kasvoi hiljalleen ja mukaan tuli useampi huoltomies ja suuremmat tilat.

Muutto lähemmäksi asiakkaita Tampereen Lakalaivaan tuli ajankohtaiseksi vuonna 2004. Toiminnan kasvaessa ja vanhojen tilojen käydessä ahtaiksi muutettiin nykyisiin suurempiin tiloihin Tampereen Sarankulmaan vuonna 2011. Vuonna 2015 rakennettiin uudet yli 300 neliöiset korjaamo- ja maalaustilat, jolloin tilojen kokonaispinta-alaksi tuli noin 1000m². Samoissa tiloissa toimii myyntivarasto, korjaamo ja konttoritilat.

Vuoden 2017 alussa käynnistyi yrityksessä sukupolvenvaihdos, ja yrityksessä jo vuosien työuran tehnyt Mikko nimitettiin toimitusjohtajaksi. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 5 toimihenkilöä ja 6 asentajaa.